Ga verder
bij Indivirtual

bekijk alle vacatures

Werken bij Indivirtual betekent samen en met enthousiasme werken aan projecten voor en veelal met grote organisaties. Het bouwen van complexe webapplicaties is wat we het liefste doen. Daarin gaan we graag net iets verder! Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur? Bekijk onze vacatures of kom een keer langs voor een gesprek! Ons team staat altijd open voor bevlogen collega’s met gevoel voor wat ze doen.

"Bij Indivirtual krijg ik de ruimte om nieuwe technieken te verkennen en deze toe te passen in lopende projecten."

— Pim Steketee, Front-end Developer,

Goed geregeld

Bij Indivirtual streven we naar een gemotiveerd en gespecialiseerd team. We investeren daarom voortdurend in het bouwen van een sterke band. Naast uitdagende projecten en een prettige sfeer, staan persoonlijke ontwikkeling en bovendien waardering hoog in het vaandel. Kortom, bij Indivirtual hebben we het goed geregeld.

Voordelen en voorwaarden

Naast een goed salaris en doorgroeimogelijkheden, biedt Indivirtual haar medewerkers standaard een volledige vergoeding van de reiskosten - zowel zakelijk als woon-werk verkeer - en de telefoonkosten.

Persoonlijke ontwikkeling

Samen met je manager bepaal je jaarlijks je doelstellingen en hoe je deze wilt bereiken. Voor trainingen en cursussen hebben we een ruim budget, maar ook investeren we graag in vakliteratuur, examens voor certificeringen en het bezoeken van vakgerelateerde evenementen.

Ongedwongen en gezellig

Iedereen moet zich prettig en vrij kunnen bewegen. Bij Indivirtual vertrouwen we er daarom op dat je zelf je tijd in kan delen. Sfeer is voor ons erg belangrijk. Naast vaste uitjes worden er intern (board)gamenights, filmmarathons en karaokesessies georganiseerd.

Doorgroeien

Stilstand is achteruitgang, zeker in ons vakgebied. Daarom bieden we je bij Indivirtual, wat je functie ook is, een afgewogen groeipad waarlangs je carrière zich kan ontwikkelen.

path

Vacatures

Solliciteren

Word jij ook Indivirtual?
Stuur je cv en motivatie naar jobs@indivirtual.com .
Ben je enthousiast over ons team en onze projecten, maar staat jouw ideale functie hier niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie en geef aan waarom je bij ons team past.