Over ons

Indivirtual is de Web Development Studio uit Amsterdam. Elk van onze vijftig experts voelt zich liever collega dan leverancier. Of het nu een front-end developer, een back-end developer, designer of tester is, ze bijten zich allemaal vanuit hun eigen discipline vast in uw doelstellingen. Die gedreven professionals ontwikkelen, bouwen en beheren als team op ons kantoor in Amsterdam. Of binnen uw bedrijf natuurlijk.

Wat we doen

Indivirtual werkt van voor tot achter en verder. Aan de voorkant zit uw klant, een kritische en ongeduldige klant. Die wil op elk scherm makkelijk zijn weg vinden naar nuttige informatie, een slimme tool of een nieuw product. Zodat hij morgen terugkomt. Aan de achterkant moeten uw sites en applicaties precies aansluiten op uw technische omgeving, uw processen en de mensen die er elke dag mee werken.

icon-development.svg

Back-end

Voor onze Java- en .Net Developers kan de uitdaging niet complex genoeg zijn. Wij ontwikkelen webapplicaties die snel, veilig en onderhoudbaar zijn. Op basis van webservices en API's integreren we ieder gewenst systeem, van Content Management Systeem tot SAP.

icon-frontend.svg

Front-end

Met hun uitgebreide kennis van html, css en de nieuwste javascript-frameworks bouwen onze fronteers de meest gebruiksvriendelijke sites en applicaties. Voor elke bezoeker, op elk platform, elk apparaat en natuurlijk met oog voor SEO.

icon-design.svg

Ontwerp

Lof en gewonnen prijzen in Nederland en daarbuiten bewijzen dat Indivirtual zich ook in webdesign kan meten met de besten. We combineren de best practices rond gebruiksvriendelijkheid met een creatieve geest.

icon-test.svg

Quality control

Onze websites en applicaties bevinden zich in het hart van de operatie van onze klanten. Des te belangrijker is de betrouwbaarheid, de performance, de gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid van onze implementaties. Onze testers controleren ieder aspect met chirurgische precisie.

icon-support.svg

Support

Ook na de lancering blijven wij uw partner. Ons supportteam verzorgt dagelijks de doorontwikkeling en het support van tientallen websites en -applicaties. Via mail, een ticketsysteem of telefonisch wordt u altijd deskundig en vriendelijk geholpen.

icon-hosting.svg

Managed hosting

Wij kunnen de hosting verzorgen van campagnesite tot uw volledige online platform. Hiervoor maken we gebruik van de private cloud van ons zusterbedrijf Sentia, maar ook van de flexibele diensten Azure en Amazon Web Services (AWS).

CMS

4 ijzersterke systemen

Wij hebben ons gespecialiseerd in een aantal zorgvuldig gekozen Content Management Systemen. Voor omvangrijke en complexe websites, waarbij performance en schaalbaarheid een belangrijke rol spelen werken we met Hippo CMS, EPiServer en SDL Tridion. Voor de minder complexe websites, zijn we al jaren zeer enthousiast over Umbraco. Een zeer gebruiksvriendelijk Open Source .Net CMS.

EPiServer

Vooral middelgrote bedrijven voor wie gebruiksvriendelijkheid leidend is, gebruiken het Zweedse EPiServer, waar Indivirtual Certified Partner van is. Naast gebruiksgemak staat dit CMS bekend om zijn flexibele mogelijkheden voor het maken van maatwerk.

Hippo

Hippo is een solide CMS van Nederlandse makelij, waar naast de overheid en semi-overheden steeds meer commerciƫle organisaties gebruik van maken. Hippo is zeer geschikt voor sites met veel content en veel bezoek. Indivirtual is Certified Partner van Hippo.

SDL Tridion

De uitgebreide mogelijkheden om snel sites op te zetten en te onderhouden, Closed Loop Marketing en de koppeling met alternatieve kanalen zoals mail en mobiel maken SDL Tridion tot een complete enterprise CMS. Indivirtual is Certified Partner van SDL Tridion.

Umbraco

Het Deense Umbraco is een Open Source CMS met een groot gebruiksgemak en ruimte voor maatwerk. Umbraco leent zich goed voor kleinere websites met minder verkeer. Ons zusterbedrijf Sentia verzorgt de hosting van veel klanten die hun sites met Umbraco beheren.