Wat we doen

Indivirtual maakt online tastbaar. Of we nu ontwikkelen, implementeren of adviseren, met onze diensten zijn we erop uit u verder te helpen.

Ontwikkeling van

Content Management

We halen voor u het maximale uit enkele, door ons zorgvuldig gekozen, contentmanagementsystemen. Bij een grote en contentrijke website, waarvoor performance en schaalbaarheid een belangrijke rol spelen, werken we het liefst met Bloomreach (Hippo) of Episerver. In een moderne API-gedreven cloudarchitectuur leggen we u graag de headless oplossing Contentful voor.

Gebruiksvriendelijke

Front-end Ontwikkeling

Onze front-enders hoeft u niets meer te vertellen over HTML, CSS en de nieuwste Javascript-frameworks. Daarmee ontwerpen ze de gebruiksvriendelijkste websites en applicaties. Voor elke bezoeker, op elk platform, elk apparaat en natuurlijk met oog voor SEO en toegankelijkheid. Uw klanten zullen blij zijn met de vloeiende online-ervaring die u hen biedt.

Het bouwen van

Web Applicaties

Een innovatieve webapplicatie is vaak behoorlijk complex om te bouwen. Maar voor onze ontwikkelaars kan de technische uitdaging niet gauw te groot zijn. Sterker nog, hoe meer koppelvlakken, afhankelijkheden en business-logica, des te interessanter vinden wij het vraagstuk. Bij Indivirtual ontwikkelen we webapplicaties die snel, gebruiksvriendelijk en robuust zijn, gebouwd op basis van bewezen principes en actuele technologie.

Implementeren van

Cloud Oplossingen

Er komt veel kijken bij het inrichten en ontwikkelen van een eigen cloudgebaseerde architectuur, of het nu gaat om de migratie van een monolithische webapplicatie of het opbouwen van een schaalbare en betrouwbare online experience. Public cloud biedt een uitstekende basis om klein te starten – en daar helpen we u graag bij. Om u vervolgens verder te helpen als u optimaal wilt profiteren van de vele mogelijkheden van de cloud.

Consultancy

IT Professionals

In een agile omgeving wilt u een ontwikkelteam kunnen op- of afschalen, al naar gelang de actuele behoefte. Indivirtual denkt hier graag in mee en onderzoekt samen met u de beste oplossing voor uw bezettingsvraagstuk. Lees meer op onze Consultancy pagina.

Beschikbaar: Junior, Medior en Senior webdevelopers in Java en .Net.

Indivirtual is uw online partner en biedt maatwerk.
Met uw business kennis en onze ervaring creëren we samen de beste online oplossingen.