Met wie
wij werken

Indivirtual is uw online partner en biedt maatwerk. Met uw business kennis en onze ervaring creëren we samen de beste online oplossingen.

Autotrack

Agile migratie naar Contentful

Autotrack is een van de bekendste autoportals voor de aanschaf van een auto. Om de kern van het platform heen biedt de website steeds meer informatie over auto’s en autogebruik. In 2018 viel de keuze dankzij Indivirtual op het headless CMS van Contentful.

Lees case study
Consumentenbond

Reusachtig migratieproject

De Consumentenbond vertrouwde Indivirtual de technische CMS / webapplicatie migratie toe, terwijl het business concept én de content gelijktijdig volledig werden herzien. Verbouwen met de winkel open!

Lees case study
Allianz Global Assistance

Foutreductie en efficiëntie

Relatief eenvoudige formulieren staan aan de basis van volautomatische claimafhandeling door reisverzekeraar Allianz Global Assistance.

Lees case study
Vecozo

Agile ontwikkeling op basis van Episerver

In 2017 liep VECOZO tegen de grenzen van zijn verouderde website aan; een nauwelijks gedocumenteerd maatwerkpakket dat het einde van zijn looptijd zou bereiken. Na een proof of concept en een referentiebezoek koos VECOZO voor Episerver, met Indivirtual als implementatiepartner.

Lees case study
Unigarant

Gepersonaliseerd extranet

Bouw en ontwerp een nieuwe website en nieuw extranet waarmee de informatievoorziening aan tussenpersonen in verregaande mate wordt gepersonaliseerd.

Lees case study
Ennia

Content én commerce voor alle eilanden

Met behulp van Indivirtual heeft Ennia haar marktpositie op de Nederlandse Antillen ingrijpend verstevigd. Onder meer door de koppeling van de salesfunnel aan de backoffice is een volledig online proces gerealiseerd.

Lees case study

Indivirtual is uw online partner en biedt maatwerk.
Met uw business kennis en onze ervaring creëren we samen de beste online oplossingen.

lg-randstad
lg-unigarant
lg-ennia
lg-triodos
lg-consumentenbond
lg-mammoet
lg-nba
lg-lumc
lg-bugaboo
lg-autotrack