Een nieuwe volwassen huisstijl voor Indivirtual

In de 20 jaar dat we bestaan, hebben we de online-wereld enorm zien veranderen. Onze jonge rebelse mascotte Indi – sinds het begin het gezicht van onze huisstijl – is volwassen geworden, en dat geldt ook voor Indivirtual zelf. Tijd voor een nieuw gezicht vonden we, één dat beter past bij het huidige Indivirtual.

Onze speelse vriend Indi heeft ons in 20 dynamische jaren altijd terzijde gestaan, maar Indivirtual is inmiddels al een hele tijd een volwassen partner in de online-markt. Ook al blijven we jong van geest, onze klanten kennen ons vooral als betrouwbaar, inventief en technisch superieur – en daar hoort een andere huisstijl bij. Dat betekent dat de schreeuw van Indi moet plaatsmaken voor een volwassen geluid en zijn koptelefoon voor een luisterend oor.

Kwaliteit, zekerheid en innovatie

Met die gedachte zijn we met RAAK, het Rotterdamse bureau voor online beleving, aan tafel gegaan. Eerst om te verwoorden waar we al jaren voor staan: kwaliteit, zekerheid en innovatie. Daarna om deze kernwaarden te vertalen in een stijl die net zo krachtig en op zichzelf staand is als de figuur van Indi.

Het resultaat is een beeld dat een afspiegeling is van het spanningsveld waarin we ons bewegen: de schijnbare tegenstelling tussen continuïteit en vooruitgang. Een tegenstelling die in veel organisaties aan de orde van de dag is. Een tegenstelling bovendien waarin wij de uitersten graag verbinden.

"Onze kernwaarden staan als dag en nacht schijnbaar tegenover elkaar. Toch zijn ze onlosmakelijk met elkaar verbonden. Aan ons de taak om beide in balans te brengen: om enerzijds te innoveren, maar anderzijds de continuïteit te borgen."

— Sebastiaan Terlouw, Managing Director Indivirtual,

De nieuwe huisstijl, die we in juni 2018 invoeren, past kortom helemaal bij onze huidige werkzaamheden, klanten en propositie. Een volwassen stijl waarmee we vol overtuiging en enthousiasme een nieuwe fase in gaan. Daar zijn we blij mee. Bedankt RAAK!

contact-image

Meer
Informatie?

Ik help u graag verder!

Sebastiaan Terlouw

Managing Director