Lancering nieuwe website Apostolisch Genootschap

Het Apostolisch Genootschap heeft onlangs haar nieuwe online platform gelanceerd. In nauwe samenwerking met het Apostolisch Genootschap zelf, creëerde Indivirtual zowel een intranet voor medewerkers en vrijwilligers, als een internet voor leden en belangstellenden. De nieuwe website van het Apostolisch Genootschap kenmerkt zich door een moderne en levendige look-and-feel. Bovendien heeft zowel het internet als het intranet een groot aantal nieuwe functionaliteiten erbij gekregen.

Episerver DXC

Het platform werd door Indivirtual gebouwd op de Digital Experience Cloud (DXC) van Episerver. De DXC is de PaaS-oplossing (Platform-as-as-Service) van Episerver en biedt een groot aantal functionaliteiten en mogelijkheden binnen één omgeving. De DXC wordt gehost op Azure, de Cloud-service van Microsoft. Episerver beheert de infrastructuur en biedt, naast een veilige en stabiele omgeving ook een grote mate van schaalbaarheid.

Geavanceerde zoekfunctionaliteit

Opvallend aan het nieuwe intranet van het Apostolisch Genootschap is de geavanceerde zoekfunctionaliteit. Een combinatie van EpiFind - de zoekfunctie van Episerver’s DXC - en een stukje maatwerk, maakt het mogelijk om, naast uitgebreid te filteren, direct in de zoekresultaten een mp3 te beluisteren uit de Muziekbibliotheek van het Genootschap.

Gepersonaliseerd Intranet

Om het intranet te personaliseren, is er een naadloze koppeling tussen het CRM-systeem en het gebruikerssysteem van Episerver ontwikkeld. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat rollen en rechten o.b.v. het externe systeem automatisch aan editors worden toegewezen op basis van dit systeem.

Kortom; een veelomvattend en succesvol project. Indivirtual kijkt terug op een prettige samenwerking met het Apostolisch Genootschap met bovendien een bijzonder eindresultaat. U kunt de website hier bekijken: www.apgen.nl.

Het Apostolisch Genootschap

“Voor leden van het Genootschap betekent apostolisch zijn liefdevol leven vanuit een gevoel van verbondenheid met alles wat is.” Aldus het Genootschap. Met ruim 15.000 leden en sympathisanten vormt het Apostolisch Genootschap een plaats van religieus-humanistische zingeving waar de gemeenschap en het brengen van liefde in de samenleving een centrale rol spelen.

contact-image

Meer
Informatie?

Ik help u graag verder!

Sebastiaan Terlouw

Managing Director