Nominatie Episerver Partner of the Year 2019!

Ondanks dat Indivirtual niet de prijs voor Episerver Partner of the year 2019 Local heeft gewonnen zijn we trots dat we zijn genomindeerd.

De nominatie door Episerver als Local Partner van het jaar 2019 onderstreept nogmaals dat Indivirtual als Episerver Premium Partner goed bezig is en onze werkzaamheden en kwaliteit worden erkend. Wij zullen dit jaar dan ook vooral door gaan op de manier zoals we graag werken!

Indivirtual is sinds 2011 partner van Episerver en mag zich de laatste jaren ook Premium Partner noemen. Deze kwalificatie is alleen voor die partners, die zowel in de praktijk hebben laten zien grotere en complexere implementaties met succes op te kunnen leveren, als ook voldoende gecertificeerde developers in dienst hebben. Daarbij de opmerking dat het trainen en certificeren van medewerkers een continue proces is aangezien Episerver als product voortdurend in ontwikkeling is.

Bij Indivirtual hebben we alle expertise in huis om uw organisatie verder te helpen. Ons team bouwt graag samen met u aan complexe oplossingen. Het is daarnaast ook altijd mogelijk om uw bestaande team tijdelijk te versterken met onze specialisten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden