Indivirtual opnieuw in de Emerce100!

Indivirtual heeft ook in 2018 een plaats in de Emerce100 weten te bemachtigen. De ranglijst komt tot stand door beslissers in online marketing, ICT en e-business te vragen naar hun oordeel over de leveranciers in de branche. De resultaten worden jaarlijks gepubliceerd in een speciale uitgave van Emerce.

Indivirtual werd beloond met een zevende plaats in de categorie Digital Agency Fullservice. Een extra mooie onderscheiding, want we positioneren ons eerder als technisch specialist dan als groot fullservice-bureau. Toch kunnen we ons met alle grote spelers op dit vlak meten, zo blijkt opnieuw uit dit onderzoek. Daar zijn we met recht trots op, want we hebben er hard voor gewerkt.

Emerce heeft onderzoeksbureau Motivaction in de arm genomen voor de ondersteuning bij het uitvoeren van het kwantitatieve imago-onderzoek voor de Emerce100. De redactie van Emerce heeft de vragenlijst opgesteld. Motivaction heeft de data verzameld en de resultaten verwerkt.

Het is niet de eerste keer dat we in de Emerce100 verschijnen. Sinds 2012 komen we – met dank aan onze klanten – met regelmaat voor in deze lijst van topbedrijven in de online-sector. Emerce beschreef Indivirtual in eerdere edities van de Emerce100 als een professionele, veelzijdige en flexibele partner. Precies wat we zijn en zoals we bekend willen staan!

contact-image

Meer
Informatie?

Ik help u graag verder!

Sebastiaan Terlouw

Managing Director