Goede
arbeidsvoorwaarden

Wanneer we een nieuwe collega toevoegen aan één van onze teams, streven we naar een langetermijnrelatie. Uiteraard zijn niet alleen de inhoud van de functie en de sfeer binnen een organisatie belangrijk voor je keuze. Bij Indivirtual bieden we je daarom stevige arbeidsvoorwaarden waar je op kan bouwen.

Goed salaris

De salarissen bij Indivirtual zijn marktconform. Jouw salaris wordt bepaald op basis van je functie, kennisniveau en ervaring.

Bonusregeling

We hebben een goede bonusregeling waardoor je op basis van je inzetbaarheid een aantrekkelijke bonus kunt verdienen.

Vakantiegeld

In de maand mei krijg je 8% vakantiegeld uitgekeerd.

Mobiliteitsvergoeding / Lease-auto

Indivirtual biedt haar medewerkers standaard een volledige vergoeding van de zakelijke reiskosten (inclusief woon-werk verkeer). Voor functies waar je veel voor moet reizen behoort een lease-auto tot de mogelijkheden.

Persoonlijke ontwikkeling

Samen met je manager bepaal je jaarlijks je doelstellingen en hoe je deze wilt bereiken. Voor trainingen en cursussen hebben we een ruim budget, maar ook investeren we graag in vakliteratuur, examens voor certificeringen en het bezoeken van vakgerelateerde evenementen.

Onkostenvergoeding

Onze medewerkers krijgen een netto vergoeding voor (mobiele) telefonie en internetverbinding thuis.

Knowledge shares

Wij organiseren regelmatig Knowledge Share Sessies. Met deze sessies delen we kennis met elkaar en iedereen binnen Indivirtual kan een Knowledge Share geven. Wij stimuleren dit graag! Zo nu en dan wordt er ook een spreker van buitenaf gevraagd om interessante kennis te delen.

Ongedwongen en gezellig

Iedereen moet zich prettig en vrij kunnen bewegen. Bij Indivirtual vertrouwen we er daarom op dat je zelf je tijd in kan delen. Sfeer is voor ons erg belangrijk. Naast vaste uitjes worden er intern (board)gamenights, filmmarathons en karaokesessies georganiseerd.

Vakantiedagen

Bij Indivirtual krijg je op fulltime basis 25 vakantiedagen en twee eventdagen. De eventdagen willen we graag samen besteden in de vorm van een sportief en sociaal uitstapje. Zo gaan wij om het jaar met het hele bedrijf een lang weekend in Oostenrijk skiën.

Flexibele werktijden

Vroege vogel of juist een uitslaper? Of je nu wat langer door wilt slapen, of juist op tijd thuis wilt zijn; bij Indivirtual kan het allebei. We starten bij ons tussen 07.30 uur en 10.00 uur.

Krachtige laptop naar keuze

Voor vrijwel al onze medewerkers is de computer het belangrijkste gereedschap. Onze medewerkers krijgen bij indiensttreding een zeer krachtige laptop in bruikleen, voorzien van meer dan genoeg geheugen en een supersnelle Solid State Drive.

Op kantoor gebruiken we moderne monitoren van 24 inch met een hoge resolutie.

Ontbijt, fruit, koffie en thee

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag zegt men weleens. Daarom bieden we je de mogelijkheid om op kantoor te ontbijten met een keur aan ontbijtgranen, yoghurt, melk en fruit. Gedurende de dag is er ook altijd wat gezonds te snacken of wat lekkers te snoepen.

Uiteraard kun je de hele dag verse koffie drinken of een keuze maken uit talloze soorten thee. Was het thuis maar zo goed geregeld :-)

Lunch

Lunchen doen we in het restaurant van het MediArena complex waar je terecht kunt voor heerlijke broodjes, salades, snacks of andere lekkernijen. Daarnaast kun je op kantoor ontbijten. We hebben een voorraad aan cereals, fruit en zo nu en dan eten we met elkaar een lekker stuk taart. Daarnaast hebben we heerlijke koffie en thee, en staat de koelkast vol met fris, verschillende soorten sappen en een biertje wanneer het daar tijd voor is.

Premievrij pensioen

Niet iets om iedere dag bij stil te staan, maar wel fijn als het goed geregeld is. Indivirtual biedt een premievrij pensioen en de mogelijkheid om bij te sparen (inleg extra premie).

Solliciteren

Word jij ook Indivirtual?
Stuur je cv en motivatie naar jobs@indivirtual.com .
Ben je enthousiast over ons team en onze projecten, maar staat jouw ideale functie hier niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie en geef aan waarom je bij ons team past.